קרדיט: המתכון של ליאור

הטיפ של עדי רסולי

הפולנטה טעימה ויוצרת מרקם חדש ומרענן בפה. אם התינוק נרתע מהמרקם הגרגירי, תוכלו לטחון את הגרגרים ולשלוט על הכמות שלהם במנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

חלב

מיומנות

לעיסה ראשונית | לעיסה בינונית

מרקם

רך | טחון חלק/מעורב

זמן בישול

כ10 דקות

אלרגניים

חלב

מיומנות

לעיסה ראשונית | לעיסה בינונית

מרקם

רך | טחון חלק/מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2 מנות

חצי כוס מים
3 כפות גרגירי תירס סנפרוסט או גרעינים מ 1/2 קלח תירס (יש לקצוץ את הגרעינים על מנת להקל על העיכול ולהפוך את המנה לבטוחה לבליעה)
2 כפות פולנטה אינסטנט
קוביית חמאה קטנה
2 כפות חלב
חצי בצל קצוץ דק
כפית שמן זית
מעט מלח

אופן ההכנה

שמים בסיר- חצי כוס מים, 2 כפות פולנטה אינסטנט, 3 כפות גרגירי תירס וקוביית חמאה.
מבשלים 3-4 דק' עד להסמכת התערובת.
מסירים מהאש, מוסיפים 2 כפות חלב ומעט מלח, וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
ניתן לטחון עד לקבלת מרקם חלק או להשאיר מעט מגרגירי התירס.
מטגנים בכפית שמן חצי בצל קצוץ עד להשחמה.
מניחים 3-4 כפות מתערובת הפולנטה ומעלייה מעט בצל.

ניתן להמיר את הבצל בעגבניות מרוסקות, פטריות, כרישה וכד׳…
כמו כן, ניתן להגיש עם פרמזן או שמנת חמוצה.
בתיאבון

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.