קרדיט: המתכון של מיה

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לגוון את הפירות בתוך הפנקייק ולגוון את הקמח במחצית קמח מלא ומחצית קמח לבן.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדדות

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

דקות בודדדות

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-16 במחבת פנקייקים 26״

כוס קמח כוסמין לבן
כוס חלב שקדים
ביצה
אגס מגורד
כף חמאת קוקוס
מעט קינמון
מעט מלח

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים.

מחממים המחבת ומטגנים את הפנקייקים.

השתמשתי במחבת טפלון עם 7 שקעים לפנקייקים כך שלא נדרש שמן לטיגון.

יוצא רך ועם טעם עדין (לא מתוק מאוד) .

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.