קרדיט: המתכון של שירה

הטיפ של עדי רסולי

מתכון מהיר שכולל פחמימות חלבון ועבודה על מיומנות הלעיסה. לביבות הן אוכל אצבע נוח גם ליציאה מהבית, שימו לב שכדאי להוסיך מקרו טרי כמו פרי או ירק וגם טחינה ירוקה 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ15-20 יחידות

2 כוסות תירס סנפרוסט (או כוס תירס וקופסאת טונה) ** עדי רסולי : יש לקצוץ את הגרעינים **
1 ביצה
4 כפות שיבולת שועל
1/2 חבילת קוטג'/ גבינה אחרת
1/2 כוס פירורי גבינה צהובה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערה מערבבים תירס, ביצה, שיבולת שועל, קוטג' וגבינה צהובה ומערבבים היטב ( אין צורך להפשיר את התירס).
יוצרים לביבות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה (לא צריך לשמן).
אופים כ20 דקות, עד שהלביבות מעט משחימות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.