קרדיט: מתכון שעבר איתנו דירה, אם את שיתפת אותו כיתבי לי

הטיפ של עדי רסולי

לביבות מירק מגורד זה מרקם מעורב ומשודרג. שישפר את מיומנות החעיסה, אך יתכן ו"בדרך" תראו פעולות של יריקה. יריקת מזון זה שלב אופייני כאשר תינוקות לומדים את פעולת הלעיסה. לרוב זה חולף ככל שיש יותר התנסויות.
את הלביבות תוכלו לשמור 3 ימים במקרר ותוכלו לגוון את הירקות בתוכן. שימו לב שאם אלו ירקות מיימיים כמו קישוא, יש לסחוט את הנוזלים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

15 ד' הכנה | 15 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית/מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

15 ד' הכנה | 15 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית/מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 15 יחידות

  • 1 בטטה בינונית
  • 1 סלק בינוני
  • 2 ביצים
  • מלח פלפל (לא חובה)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180-200 מעלות

1. קולפים ומגרדים בפומפיה את הבטטה והסלק
2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב
3. משמנים מעט את נייר האפיה
4. עם שתי כפות יוצקים לביבות בינוניות על נייר האפיה
5. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15-20 דקות תלוי בעובי הלביבה
* לשדרוג ניתן להוסיף קישוא, מעט טחינה, שיבולת שועל…

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.