קרדיט: המתכון של אלינור
- חלבון | צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
חביתה עשירה ואפויה. כל יחידה מכילה כחצי ביצה ותהווה מקור טוב לחלבון בארוחה המרקם של הביצה האפויה מצריך לעיסה יותר משוכללת מחביתה. הגישו את המנה הזו כדי לקדם ולעודד לעיסה, אם צריך הגישו בחתיכות לפני שאתם מגישים לתינוק יחידה שלמה (יחדיה שלמה אני מגישה כאשר אני מרגישה שהיעילות של הנגיסה והלעיסה יעילה)..
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-6 יחידות
3 ביצים
4 יחידות של ירקות מעורבים (קישוא/גזר/פלפל/כוס פטריות קצוצות/בצל קצוץ)
אופן ההכנה
מגרדים באמצעות פומפייה 4 יח' ירקות ומוסיפים ביצים.
אופים ב200 מעלות עד שהמאפינס משחימים, כ 20 דקות.
שילובים ממולצים: פטריות ובצל, קישואים ובצל, גזר ותפו"א וביעקרון אפשר כל שילוב שנראה ושאוהבים, אפשר לשלב גם בשר טחון לאחר צלייה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו