קרדיט: המתכון של אלינה

הטיפ של עדי רסולי

לארוחה מלאה הגישו לצד סלט קצוץ אותו תוכלו להעשיר במעט בורגול מבושל.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

שעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

שעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

כרובית
2.5 כפות קמח תופח
2 ביצים
3-4 כפות גבינה לבנה
1/2 מיכל קוטג' קטן
1/2 מיכל שמנת לבישול 15%
2-3 כפות פירורי לחם
כחצי כפית מלח
חופן גבינה צהובה (או גבינה קשה שאוהבים)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים כרובית במים

שוטפים את הכרובית ומבשלים במים רותחים עם כפית וחצי מלח , עד לריכוך.
בקערה שמים יחד קמח תופח, ביצים, גבינה לבנה, קוטג', שמנת לבישול, פירורי לחם ומלח ומערבבים היטב.
משמנים את התבנית ומפזרים בה את הכרובית.
שופכים מעל הכרובית את התערובת הרטובה, ומפזרים גבינה צהובה מעל.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ30-40 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.