קרדיט: המתכון של מאיה

הטיפ של עדי רסולי

גבינות קשות (פטה ומוצרלה) יתנו טעם מעולה ! אם הן לא זמינות במקרר, תוכלו להמיר את הגבינות הקשות בגביע 1 של קוטג'.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ50 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ50 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות

3 קישואים מגורדים בפומפיה גדולה סחוטים מנוזלים
2 גבעולי כרישה בינוניים/3 קטנים (החלק הלבן) חתוכים דק
1 בצל בינוני חתוך דק
כ150 גרם גבינת פטה 5% מפוררת
כ50 גרם גבינת מוצרלה מפוררת
3 ביצים בינוניות
200 גרם קמח כוסמין
כפית אבקת אפייה
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

מגרדים את הקישואים בפומפיה וסוחטים היטב מנוזלים (ממש סחטתי אותם בידיים בתוך מסננת).
חותכים את הבצל לחתיכות דקות ומטגנים במעט שמן (השתמשתי בשמן זרעי ענבים). חותכים את הכרישה לחתיכות דקות ומוסיפים לבצל כאשר מתחיל להזהיב, ומטגנים יחד עד להזהבה. מניחים להתקרר.
מעבירים את הבצל והכרישה לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים: פטה, מוצרלה, ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לתבנית שקעים.
אופים בתנור במשך כחצי שעה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.