קרדיט: אורית הלר

הטיפ של עדי רסולי

ניתן לשמור בהקפאה ולהגיש כארוחת בוקר מהירה לפעוטות לפני הגן. הכנה ביתית תמיד עדיפה על ני כל עוגיב "קנויה" לר ק' בגלל הרכיבים אלא גם בגלל השונות שבמרקמים שמתקבלים בהכנה ביתית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה | כ 25 ד' אפיה

אלרגניים

ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה | כ 25 ד' אפיה

אלרגניים

ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

רכיבים

  • 1 יוגורט רגיל
  • 1 תפוח מגורד
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב סויה/שקדים/רגיל
  • 1/3 כוס דבש (אין לתת לפני גיל שנה)
  • 1 כפית קינמון
  • 2.5 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
  • 1 שקית אפקת אפייה
  • בננה, פירות יער או פירות אחרים (לפי הרצון)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות.

מערבבים את הרטובים:
יוגורט, ביצים חלד ודבש.
מוסיפים את היבשים – שיבולת שועל ואבקת אפיה.
מערבבים קלות רק עד שהיבשים "נבלעים" בתערובת
מוסיפים תוספת לבחירה
יוצקים לתבנית מאפינס
אופים כ 20 דקות ובודקים עם קיסם אם מוכן.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.