קרדיט: דניאל

הטיפ של עדי רסולי

השתמשו במתכון כבסיס לפשטידה, תוכלו לגוון בירקות שונים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כשעה כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 10 יחידות

  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בטטה
  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 2 ביצים
  • שמן זית
  • 1/2 כוס קמח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בסיר מבשלים את תפוח האדמה, הבטטה, הגזר והקישוא עד לריכוך. מסננים את המים ומועכים.
מצננים מעט ומעבירים לקערה. מוסיפים ביצים, תבלינים לפי הטעם (אני לא שמתי כלל), מעט שמן זית וקמח.
העיסה צריכה להיות במרקם של פירה.
מעבירים לתבנית מאפינס משומנת. ואופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.