קרדיט: מתכון שעבר איתנו דירה, אם את שיתפת אותו כיתבי לי

הטיפ של עדי רסולי

בגילאים צעירים ותרו על המלח, הוסיפו אותו רק ליתר בני הבית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ50 דקות

אלרגניים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ50 דקות

אלרגניים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות

2 תפוחי אדמה
2 גזרים
דלעת
בצל
מים
מלח
כורכום

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות תפוחי אדמה, גזר, דלעת ובצל.
מכניסים לסיר עם מים עד לגובה המכסה את הירקות.
מוסיפים מעט כורכום ומלח.

מניחים את הסיר על אש גבוהה עד לרתיחה (כשהמים מבעבעים) ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עד לריכוך הירקות.
את כל המרכיבים טוחנים בבלנדר ידני.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.