קרדיט: המתכון של תמרה

הטיפ של עדי רסולי

מרק מגוון שהוא מנה שלמה, תוכלו לבחור באיזה מרקם להגיש את המנה. מציעה תמיד לשמור על מחיות רק לתקופה קצרה ואחרי כשבועיים שלושה להתנסות במרקמים שונים – ע"י טחינה קצרה יותר ופחות "חלקה" של המנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4-5 מנות

1-2 כוסות עדשים כתומות
1 קישוא
חצי כוס דלעת
2 תפוחי אדמה
1 לפת קטנה
צרור קטן פטרוזיליה
3-4 פרחי ברוקולי
2 גזר
1 בצל
1 פרסה (רק החלק הלבן)
2 כפות שמן זית
מלח פלפל,שום יבש,בזיליקום יבש,כורכום,כוסברה יבשה,פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה

את העדשים אפשר להשרות ללילה אבל אם אתם בלחץ אז שוטפים טוב את העדשים ושמים בסיר עם מים.
מוסיפים קישוא, דלעת, תפוחי אדמה, ולפת.
קוצצים דק את הפרסה והבצל ומטגנים במחבת עד להזהבה.
מגרדים גזר בפומפיה דקה ומוסיפים למחבת.
מטגנים ביחד עוד 5-7 דקות ומוסיפים למרק עם שאר ירקות.
מוסיפים את הברוקולי לקראת הסוף.

בסוף מתבלים,קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים ביחד עם כל התבלינים.
מוסיפים שמן זית וטוחנים בבלנדר.
התבלינים היבשים מוסיפים טעם ממש טוב למרק במיוחד לאלו שנמאס להם ממרק בטטה קישוא סלרי.
בתאבון! 🙂

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.