קרדיט: עדי צבר ברנשטיין

הטיפ של עדי רסולי

ניתן להקפיא ולגוון ע"י הוספת ירק מאודה כמו סלק, לפני האכילה. העשירו את המנה בכפית שמן זית

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2-3 מנות

2 שוקיים
4 גזר
1 מחית תפוח משמש (100 גרם)/ רסק תפוחים

אופן ההכנה

מקלפים את הגזר ושמים בסיר עם העוף.
ממלאים את הסיר במים עד גובה העוף והגזר.
מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דק. מומלץ לבשל עם העור והעצמות ולהפריד את הבשר מהעצמות רק אחרי הבישול.
מעבירים למעבד מזון ומרסקים לרסק חלק.
מניחים לתערובת להתקרר מעט.
מערבבים את התערובת עם המחית.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.