קרדיט: שירה שי
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | 7 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אוכל אצבע טבעוני, מושלם לארוחת בוקר או ערב ואפילו ליציאה לפיקניק. תוכלו גם להקפיא!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 דק' הכנה
אלרגניים
גלוטן |שומשום |שקדים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
זמן בישול
כ 15 דק' הכנה
אלרגניים
גלוטן |שומשום |שקדים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
4 כפות קמח
2 כפות גדושות שיבולת שועל דקה מהירת הכנה
1 תפוח פינק ליידי פרוס (אפשר להחליף בבננה, אגס.. כל פרי)
1 כוס חלב שקדים
2 כפות טחינה גולמית
2 כפיות סילאן
אוכמניות קצוצות (לא חובה) שילוב של אוכמניות ישפיע לטובה על מרקם שמצריך לעיסה.
אופן ההכנה
טוחנים בנינג׳ה או כל מעבד מזון
את כל המרכיבים מלבד האוכמניות.
מחממים מחבת על אש בינונית עם כפית שמן
מניחים כף מהבלילה במחבת ועליה אוכמניות, כשמשחים מהצדדים הופכת ואז מוציאה אחרי 1-2 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו