קרדיט: שירה שי

הטיפ של עדי רסולי

אוכל אצבע טבעוני, מושלם לארוחת בוקר או ערב ואפילו ליציאה לפיקניק. תוכלו גם להקפיא!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 דק' הכנה

אלרגניים

גלוטן |שומשום |שקדים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 15 דק' הכנה

אלרגניים

גלוטן |שומשום |שקדים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

4 כפות קמח
2 כפות גדושות שיבולת שועל דקה מהירת הכנה
1 תפוח פינק ליידי פרוס (אפשר להחליף בבננה, אגס.. כל פרי)
1 כוס חלב שקדים
2 כפות טחינה גולמית
2 כפיות סילאן
אוכמניות קצוצות (לא חובה) שילוב של אוכמניות ישפיע לטובה על מרקם שמצריך לעיסה.

אופן ההכנה

טוחנים בנינג׳ה או כל מעבד מזון
את כל המרכיבים מלבד האוכמניות.
מחממים מחבת על אש בינונית עם כפית שמן
מניחים כף מהבלילה  במחבת ועליה אוכמניות, כשמשחים מהצדדים הופכת ואז מוציאה אחרי 1-2 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.