קרדיט: המתכון של לימור
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 55 דקות
אלרגניים
ביצה |גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית
1/2 קילו תרד קצוץ טרי/ קפוא
1 בצל מגורד בפומפיה גסה
3 ביצים
3/4 כוס קמח (חד פעמי)
חצי כוס שמן (חד פעמי)
1/2 כפית אבקת אפיה
קצת מלח פלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות
קוצצים את התרד הטרי או חולטים במים רותחים את התרד הקפוא: מרתיחים מים ומכניסים את מדליוני התרד להפשרה מהירה. מסננים, מקררים וסוחטים מנוזלים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה.
בתנור שחומם מראש אופים כ-45 דקות .
אולי יעניין אותך
החנות שלנו