קרדיט: המתכון של לימור

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 55 דקות

אלרגניים

ביצה |גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 55 דקות

אלרגניים

ביצה |גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

1/2 קילו תרד קצוץ טרי/ קפוא
1 בצל מגורד בפומפיה גסה
3 ביצים
3/4 כוס קמח (חד פעמי)
חצי כוס שמן (חד פעמי)
1/2 כפית אבקת אפיה
קצת מלח פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות

קוצצים את התרד הטרי או חולטים במים רותחים את התרד הקפוא: מרתיחים מים ומכניסים את מדליוני התרד להפשרה מהירה. מסננים, מקררים וסוחטים מנוזלים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה.
בתנור שחומם מראש אופים כ-45 דקות .

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.