קרדיט: גילת

הטיפ של עדי רסולי

גוונו את מקורות הדגנים בתפריט. כך תזכו לויטמיני B וחשיפה למגוון טעמים.
במתכון הזה תוכלו להתמש בכל רוטב שאתם אוהבים, נסו להכין אותו במקביל או לפני הכנת הקציצות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

  • כוס וחצי דוחן מבושל
  • בצל מגורד
  • שום קצוץ
  • כוסברה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מלח
  • כמון, מלח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים דוחן | מכינים רוטב עגבניות שאתם אוהבים

שמים בקערה את הדוחן המבושל, בצל, כוסברה, שום, ביצים, קמח, מלח וכמון.
מערבבים את כל החומרים היטב. מכינים מהעיסה כדורים לא גדולים, ומטגנים במחבת מעט מכל צד, מוציאים ושמים אותם ברוטב חם אדום עם מעט שמן ברוטב ( טעים יותר) ומבשלים כ10 דקות.

בתיאבון

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.