הטיפ של עדי רסולי

גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כברבגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

גלוטן | ביצה | טונה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

אלרגניים

גלוטן | ביצה | טונה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

  • 3 קופסאות טונה (עדיף בשמן)
  • 2 מקלות סלרי
  • חצי לימון
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס פירורי לחם


  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מסירים מחצי הלימון את הקליפה הצהובה וחותכים לקוביות קטנות (אפשר גם לגרד ישירות מהלימון לטעם עדין יותר).
קוצצים את מקלות הסלרי לחתיכות קטנות.
מוסיפים לשאר מרכיבי הקציצות,
סוחטים פנימה את הלימון ומערבבים.
מניחים לתערובת לנוח לפחות 10 דקות או כמה שעות במקרר.
יוצרים קציצות שטוחות – ניתן לאפות עד להזהבה או לטגן,
כמובן שעדיפות לאפיה, עדיין יוצא ממש טעים..

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.