קרדיט: המתכון של טל

הטיפ של עדי רסולי

מנה עשירה בכל הויטמינים והמנרלים ! הגישו לצד טחינה/ יוגורט.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 50 דקות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 50 דקות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 20 יחידות

2 גזרים
1 קישוא גדול
1 בצל
חופן עלי תרד
3 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה
2 ביצים
6 כפות קוואקר
6 כפות עדשים אדומות
כף גדושה של טחינה
2 כפות פירורי לחם
מלח פלפל
מעט אבקת מרק
פפריקה
מעט סילאן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים עדשים|מחממים תנור 180

משרים את העדשים כ15 דקות במים פושרים. מגרדים בפומפיה את הגזר, הקישוא והבצל.
טוחנים במעבד מזון את עלי התרד והפטרוזיליה, מוסיפים שום כתוש. מוסיפים וטוחנים גם את העדשים.
מערבבים הכל יחד בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים והתבלינים. מערבבים טוב. (מוסיפים מעט קוואקר ופירורי לחם לפי הסמיכות עד שמרגישים שזה לא יהיה רך מדיי ולא קשה).
עושים קציצות מהתערובת ומטגנים/אופים בתנור (עד השחמה).

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.