הטיפ של עדי רסולי

הזדמנות מצויינת לשלב סלק – שיש לו טעם שמתאים גם ל"מתוקים" וגם מלוחים..נאם אתם מסתבכים עם ההכנה של הסלק, תוכלו להעזר בסלק שנמכר בואקום ומוכן לאכילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

חלב (אפשר לוותר)

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון חלק

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

חלב (אפשר לוותר)

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון חלק

רכיבים

  • 1/2 סלק לאחר אידוי
  • 1 בננה
  • 1 אגס
  • 6 ענבים שטופים היטב
  • 1 כף שיבולת שועל
  • 1 גביע יוגורט

אופן ההכנה

מאדים סלק עד לריכוך.
טוחנים סלק ענבים בננה אגס ושיבולת שועל,
מוסיפים את היוגורט וזה מוכן 🙂
מגישים עם כפית או עם קש

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.