קרדיט: נטלי רשתי
הטיפ של עדי רסולי
אחד המתכונים השווים!! יש לו כבר לא מעט נסיינים !
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
- לקציצות
- 500 גרם בשר טחון לקציצות (עוף/הודו/בקר או תערובת שלהם)
- 1 בצל מגורד
- 3-4 כפות פירורי לחם
- תבלינים: 1 כפית מלח, פלפל שחור, 1 כפית פפריקה מתוקה ו1 כפית חוואיג'.
- לתבשיל
- 2 שיני שום
- 1 בצל
- כוס- 2 כוסות של ירקות שונים : אפונה/שעועית צהובה/גזר וכל אופציה זמינה אחרת
- תבלינים לתבשיל כולו – כמון, חוואיג, כורכום
- אטריות מכל סוג, שעברו חצי בישול (חצי מזמן ההכנה שרשום על האריזה)
*תוכלו לשלב כל פחמימה שתרצו – (אורז/פתיתים/פסטה/כוסמת /גריסים) דאגו לבישול לא מלא לפני הוספה לתבשיל - 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הקציצות ומטגנים בסיר רחב עם מעט שמן
מוסיפים בצל ושום לסיר
הופכים את הקציצות שיטגנו משניי הצדדים.
מוסיפים את הירקות לטיגון קל
לתבל בנדיבות עם כמון, חוויאג' וכורכום
מוסיפים את האטריות
מערבבים ערבוב קל בעזרת 2 כפות על מנת לא לפרק את הקציצות.
מוסיפים כוס מים רותחים, מעט פלפל שחור ומלח ומכסים את הסיר.
מבשלים על אש בינונית עד שאין עוד נוזלים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו