קרדיט: המתכון של אסתר

הטיפ של עדי רסולי

דגנים יספקו מקור לויטמיני B בתזונה. שילוב של דגן עם פרי ושומן יספק מנה מגוונת

למגוון גדול של דייסות ומתכונים לתינוקות מגיל חצי שנה ומעלה – הכנסי כאן

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

40 דקות כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

אגוזים

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

טחון | רך

זמן בישול

40 דקות כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

אגוזים

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

טחון | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: מנה אחת

רבע כוס אמרנט
1 וחצי כוסות מים
חצי כוס חלב (או משקה צמחי)
רבע כפית קינמון
חמאת אגוזים/שקדים/פיסטוק

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: בישול האמרנט עשוי לקחת זמן מה, תוכלו לבשלו ערב קודם.

בישול האמרנט:
מבשלים על אש קטנה אמרנט עם מים, ומביאים לרתיחה (רצוי בסיר קטן).
בוחשים הרבה כי זה נדבק לקרקעית הסיר.
מבשלים עד שנוצרות בועות במים שמבשרים כי יש עוד מים אבל הם בדרך להיגמר.
שופכים לכלי זכוכית. נוצר מרקם כמו ג'ל גרגירי.

הכנת הדייסה:
מוסיפים חלב וקינמון ומביאים לרתיחה על אש קטנה. (חשוב שישאר נוזל).
מקררים ומוסיפים פירות וחמאת אגוזים/שקדים/פיסטוק..  וטוחנים הכל בבלנדר

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.