קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

מיועד לתינוקות מגיל 6 חודשים. תינוקות גדולים יותר יוכלו להינות מהמנה גם כאשר התפוחים אינם מאודים, אלא מוספים לדלורית המאודה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 דקות

אלרגניים

שקדים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ 20 דקות

אלרגניים

שקדים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1-2

  • 2 תפוחי עץ קטנים
  • פרוסת דלורית בעובי של 2 ס"מ, קלופה וחתוכה לקוביות
  • 1-2 כפיות ממרח שקדים
  • קמצוץ קינמון

אופן ההכנה

מאדים/מבשלים את התפוחים וקוביות הדלורית וטוחנים עד למרקם הרצוי.
מוסיפים שקדיה וקינמון.

בתאבון 🙂

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.