קרדיט: עדי רסולי
- מרקים | ללא בוטנים | 6 חודשים + | צמחוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | טבעוני | ללא דגים | 8 חודשים + | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן
הטיפ של עדי רסולי
מיועד לתינוקות מגיל 6 חודשים. תינוקות גדולים יותר יוכלו להינות מהמנה גם כאשר התפוחים אינם מאודים, אלא מוספים לדלורית המאודה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 דקות
אלרגניים
שקדים
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1-2
- 2 תפוחי עץ קטנים
- פרוסת דלורית בעובי של 2 ס"מ, קלופה וחתוכה לקוביות
- 1-2 כפיות ממרח שקדים
- קמצוץ קינמון
אופן ההכנה
מאדים/מבשלים את התפוחים וקוביות הדלורית וטוחנים עד למרקם הרצוי.
מוסיפים שקדיה וקינמון.
בתאבון 🙂
אולי יעניין אותך
החנות שלנו