קרדיט: עדי רסולי
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | צמחוני | מרקים | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | טבעוני | ללא דגים | 8 חודשים + | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | 11 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן | 12 חודשים +

הטיפ של עדי רסולי

מיועד לתינוקות מגיל 6 חודשים. תינוקות גדולים יותר יוכלו להינות מהמנה גם כאשר התפוחים אינם מאודים, אלא מוספים לדלורית המאודה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 20 דקות

אלרגניים
שקדים

מיומנות
מציצה וגריפה

מרקם
טחון

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1-2

- 2 תפוחי עץ קטנים
- פרוסת דלורית בעובי של 2 ס"מ, קלופה וחתוכה לקוביות
- 1-2 כפיות ממרח שקדים
- קמצוץ קינמון

אופן ההכנה

מאדים/מבשלים את התפוחים וקוביות הדלורית וטוחנים עד למרקם הרצוי.
מוסיפים שקדיה וקינמון.
בתאבון 🙂
אולי יעניין אותך
החנות שלנו