קרדיט: נעה עגיב

הטיפ של עדי רסולי

נשמע כמו מתכון מבטיח 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

25 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב

זמן בישול

25 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 10-15 יחידות

  • שני ירקות או פירות (אגס/גזר/קישוא/תפוח בננה וכו)
  • 1 ביצה או טחינה למתכון טבעוני 
  • 1/2 כוס חלב צמחי או פרה (פרה רק לאחר שנה)
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 1/4 כוס קוואקר
  • 1 כף ממרח שקדים/חמאת בוטנים/טחינה/שמן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות.

גרדו דק את הירקות/פירות (אפשר במעבד מזון אם לא מפעילים אותו ליותר מדי זמן, כדי שלא יצאו מיצים)
הוסיפו אליהם את כל המצרכים.
ערבבו היטב לעיסה דביקה וסמיכה.
צרו מהעיסה עוגיות דקות וארוכות (כמו בייביביס) על נייר אפיה.
אפו כ15 דקות בתנור, עד שהלחמניות משחימות

הערות:
* מומלץ להכין כמות גדולה ולהקפיא, ואז להפשיר בזהירות במיקרו כ20 שניות.
* מעולה לטיולים, נסיעות, לגינה או כתוספת לארוחה.
* התינוקת שלי, שסירבה לאכול כל דבר מלבד חטיפים כשצמחו לה השיניים, טרפה אותן בתיאבון.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.