לחמניות בייביביס! הכנה ביתית – המתכון של נעה עגיב
צילום : נעה עגיב
מספר מנות/יחידות:
כ 10-15 יחידות
מרכיבים:
- שני ירקות או פירות (אגס/גזר/קישוא/תפוח בננה וכו)
- 1 ביצה או טחינה למתכון טבעוני
- 1/2 כוס חלב צמחי או פרה (פרה רק לאחר שנה)
- 1 כוס קמח כוסמין
- 1/4 כוס קוואקר
- 1 כף ממרח שקדים/חמאת בוטנים/טחינה/שמן
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
גרדו דק את הירקות/פירות (אפשר במעבד מזון אם לא מפעילים אותו ליותר מדי זמן, כדי שלא יצא מיצי)
הוסיפו אליהם את כל המצרכים.
ערבבו היטב לעיסה דביקה וסמיכה.
צרו מהעיסה עוגיות דקות וארוכות (כמו בייביביס) על נייר אפיה.
אפו כ15 דקות על 180 מעלות, עד שהלחמניות משחימות.
הערות:
* מומלץ להכין כמות גדולה ולהקפיא, ואז להפשיר בזהירות במיקרו כ20 שניות.
* מעולה לטיולים, נסיעות, לגינה או כתוספת לארוחה.
* התינוקת שלי, שסירבה לאכול כל דבר מלבד חטיפים כשצמחו לה השיניים, טרפה אותן בתאבון
הטיפ של עדי רסולי
נשמע כמו מתכון מבטיח 🙂
מוזמנים לקרוא עליו עוד כאן <<