קרדיט: מאיה
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | 8 חודשים + | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
להשלמת הארוחה הגישו לצד יוגורט וירק טרי.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 דקות הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות
- 5 כוסות פרחי כרובית טריים
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח תופח
- מלח, פלפל
- כף שמן זית
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות
את הכרובית מגרדים בפומפיה קטנה או שמים בבלנדר וקוצצים לחתיכות קטנטנות בפולסים.
מערבבים יחד היטב עם שאר המרכיבים.
יוצרים מהתערובת עיגולים קטנים ומשטחים על תבנית עם נייר אפיה ומעט ספריי שמן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהם מעט זהובים (כיביתי את התנור והשארתי עוד מספר דקות שיקבלו גוון יותר זהוב (סטייל מטוגן) וכדי שלא ישרפו).
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו