שלוליות גבינה מלוחות אפויות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: עידית

הטיפ של עדי רסולי

להיט שלוליות הגבינה – בגרסה האפויה והמלוחה 🙂 הגישו לצד סלט ירקות קצוץ.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 דקות סה"כ

אלרגניים

גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 30 דקות סה"כ

אלרגניים

גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס

  • 2 ביצים
  • 6 כפות גדושות גבינה לבנה
  • 4-5 פרוסות גבינה צהובה או אמנטל – לקרוע לחתיכות
  • חתיכה בינונית של גבינה בולגרית
  • 6 כפות קמח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית מאפינס. אופים בתנור כ-25 דקות עד שתופח ומשחים.
אפשר גם לטגן.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.