קרדיט: עידית
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
להיט שלוליות הגבינה – בגרסה האפויה והמלוחה 🙂 הגישו לצד סלט ירקות קצוץ.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 דקות סה"כ
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן |ביצה |חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2 ביצים
- 6 כפות גדושות גבינה לבנה
- 4-5 פרוסות גבינה צהובה או אמנטל – לקרוע לחתיכות
- חתיכה בינונית של גבינה בולגרית
- 6 כפות קמח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית מאפינס. אופים בתנור כ-25 דקות עד שתופח ומשחים.
אפשר גם לטגן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו