קרדיט: עידית
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | פחמימה | לעיסה בינונית | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
להיט שלוליות הגבינה – בגרסה האפויה והמלוחה 🙂 הגישו לצד סלט ירקות קצוץ.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 דקות סה"כ
אלרגניים
גלוטן |ביצה |חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס
- 2 ביצים
- 6 כפות גדושות גבינה לבנה
- 4-5 פרוסות גבינה צהובה או אמנטל – לקרוע לחתיכות
- חתיכה בינונית של גבינה בולגרית
- 6 כפות קמח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית מאפינס. אופים בתנור כ-25 דקות עד שתופח ומשחים.
אפשר גם לטגן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו