קרדיט: מיטל גלייטמן
- רך | ללא בוטנים | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | 7 חודשים + | טבעוני | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה וחצי כולל הכנה מקדימה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 18-20 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
3 בטטות
2 גזרים
4 כפות גדושות קמח עדשים
4 כפות גדושות קוואקר דק
מלח (לפי הטעם)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לבשל ירקות לריכוך, לחמם תנור מראש על 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בסיר עם מים חמים מרככים את הבטטות והגזר מסננים את המים ומועכים לפירה.
מוסיפים את הקמח עדשים והקוואקר מערבבים ויוצרים קציצות.
משמנים תבנית עם שמן זית. אופים התנור כ- 50 דקות בערך. (מוציאים ומחכים שיתקרר והקציצות יוצאות בקלות)
* אפשר להוסיף תירס יוצא גם מעולה *
אולי יעניין אותך
החנות שלנו