קרדיט: מיטל גלייטמן

הטיפ של עדי רסולי

הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה וחצי כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כשעה וחצי כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 18-20 יחידות

3 בטטות
2 גזרים
4 כפות גדושות קמח עדשים
4 כפות גדושות קוואקר דק
מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לבשל ירקות לריכוך, לחמם תנור מראש על 180 מעלות

בסיר עם מים חמים מרככים את הבטטות והגזר מסננים את המים ומועכים לפירה.
מוסיפים את הקמח עדשים והקוואקר מערבבים ויוצרים קציצות.
משמנים תבנית עם שמן זית. אופים התנור כ- 50 דקות בערך. (מוציאים ומחכים שיתקרר והקציצות יוצאות בקלות)
* אפשר להוסיף תירס יוצא גם מעולה *

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.