קרדיט: מיטל גלייטמן
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | טבעוני | לעיסה בינונית | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | 7 חודשים + | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה וחצי כולל הכנה מקדימה
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 18-20 יחידות
3 בטטות
2 גזרים
4 כפות גדושות קמח עדשים
4 כפות גדושות קוואקר דק
מלח (לפי הטעם)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לבשל ירקות לריכוך, לחמם תנור מראש על 180 מעלות
בסיר עם מים חמים מרככים את הבטטות והגזר מסננים את המים ומועכים לפירה.
מוסיפים את הקמח עדשים והקוואקר מערבבים ויוצרים קציצות.
משמנים תבנית עם שמן זית. אופים התנור כ- 50 דקות בערך. (מוציאים ומחכים שיתקרר והקציצות יוצאות בקלות)
* אפשר להוסיף תירס יוצא גם מעולה *
אולי יעניין אותך
החנות שלנו