קרדיט: פנינה אלון

הטיפ של עדי רסולי

בין מאפה ללחם, שיאפשר שילוב של המנה הזו כחלק מארוחות יומיומיות. המקם יאפשר לעיסה פשוטה יותר מאשר לחם טרי.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

גלוטן|ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

גלוטן|ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית 1

4 בננות בשלות
חצי כוס קוואקר דק טחון לקמח
כוס קמח כוסמין מלא
1 ביצה
2 כפות חמאת בוטנים
2 תמר מג’הול טחון למרקם של ממרח (ניתן להמיר בכף סוכר)
חצי כפית אבקת אפייה

חצי כפית אבקת סודה לשתייהלעוגה למבוגרים, תוכלו להוסיף קצת פיסטוק גרוס מעל.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחמיים תנור ל 180 מעלות

מועכים 3 בננות עם מזלג
מעליהן שופכים את השיבולת שועל והקמח
מוסיפים את התמרים והחמאת בוטנים
מוסיפים ביצה ובסוף את האבקות.
שופכים לתבנית אינגליש קייק משומנת
את הבננה הנוספת פורסים ל2 באמצע ושמים מעל הבלילה ומשקיעים קצת בפנים
אופים חצי שעה בחום 180 מעלים ל 200 מעלות לעוד 10 דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
התחלת צ'אט
צריכים עזרה?
היי, ברוכים הבאים להמתכוניה | עדי רסולי ,
איך נוכל לעזור?
התחילו צ'אט כאן למטה
דילוג לתוכן 0