קרדיט: המתכון של עדי

הטיפ של עדי רסולי

מנה עשירה בסיבים, ויטמינים ומינרלים. אני ממליצה להגיש רק סביב גיל 11 חודשים פלוס על מנת לא להכביד על העיכול. אם תרצו להגיש קודם לכן הפחיתו את זרעי הפשתן ונבט החיטה (או תנו כמות קטנה מהמנה)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | בוטנים | אגוזים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | בוטנים | אגוזים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-12 יחידות

2 בננות מעוכות (ניתן להוסיף חצי תפוח עץ מגורד כי הבננות היו קטנות)
1-2 כפות חמאת בוטנים
1 ביצה L
רבע כוס חלב שקדים
רבע כוס שמן קוקוס
שלוש כפות סוכר חום
כפית תמצית וניל
קורט מלח
100 גרם קמח מלא (כוס פחות שתי כפות)
חצי כוס שיבולת שועל דקה
שתי כפות נבט חיטה
1 כף פשתן טחון
1 כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על 180 מעלות

מועכים בננות + תפוח עץ.
מוסיפים את המרכיבים הרטובים וטורפים עם מטרפה עד לבלילה אחידה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים ומערבבים כמה שפחות-עד לאחידות.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת. אופים למשך כרבע שעה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.