קרדיט: תהילה קטר תמונה: בתיה ליפסי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הוסיפו המתקה במידת הצורך, לפעמים הבננה מתוקה מספיק
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בננה אחת בשלה
3 כפות קוואקר
2 כפות קמח מלא או כוסמין
ביצה
2 כפות גדושות גבינה לבנה
קצת תמצית וניל לריח
קצת אבקת אפייה
מעט סילאן טבעי (לא חובה)
מעט קינמון (לא חובה)
חלב לפי העין שהבלילה תצא סמיכה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל הרכיבים בקערה.
מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן, כשהחלק העליון יבש הופכים ומטגנים את הצד השני להשחמה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו