קרדיט: תהילה קטר תמונה: בתיה ליפסי
הטיפ של עדי רסולי
הוסיפו המתקה במידת הצורך, לפעמים הבננה מתוקה מספיק
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
בננה אחת בשלה
3 כפות קוואקר
2 כפות קמח מלא או כוסמין
ביצה
2 כפות גדושות גבינה לבנה
קצת תמצית וניל לריח
קצת אבקת אפייה
מעט סילאן טבעי (לא חובה)
מעט קינמון (לא חובה)
חלב לפי העין שהבלילה תצא סמיכה
אופן ההכנה
מערבבים את כל הרכיבים בקערה.
מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן, כשהחלק העליון יבש הופכים ומטגנים את הצד השני להשחמה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו