מאפינס בננה של נוי - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: נוי וקנין סדן

הטיפ של עדי רסולי

מאפינס זו ההתחלה הטובה ביותר למי שקצת חושש.ת מאפייה. המידה הקטנה של המנה, מאפשרת שינויים קלים ומשחקים עם המרכיבים. שילוב למשל של קמח שקדים במקום חלק מהקמחים ובדיקה יותר נוחה אחרי מידת העשייה. כמעט כל מתכון של עוגה בחושה תוכלו להכין גם במאפינס, ולזכות בעוגה שמתאימה בדיוק ליד קטנה.
בשנה שנתיים הראשונות ממליצה לכם להמתיק בעיקר במקורות של פירות ולא להשתמש בסוכר מוסף. המתכון הזה מכיל סוכר, במידה מועטה יחסית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10 - 12 יחידות

4 בננות
3 ביצים
חצי כוס שמן זית
3 כפות סוכר חום
3.5 כוסות קמח. השתמשו בכוס מידה או בכוס בגודל של כוס חד פעמית לשתיה חמה.

1 שקית אבקת אפיה

תוספת מייפל מעל,זו ההמלצה של נוי. אני ממליצה לא להוסיף לתינוקות, אלא רק למבוגרים שבחבורה, אם מרגישים צורך.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 170 מעלות

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד קצף תפוח
מועכים את הבננות ומוסיפים
מוסיפים את השמן
בסוף את הקמח וא. אפיה רק עד כדי איחוד של הרכיבים.

משמנים תבנית קפקייקס/2 אינגליש
ומכניסים לתנור על 170 מעלות לא יותר.
חשוב להוציא מהתנור שהן קצת לחות ולא קשות בטח לקטנטנים עד גיל שנה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.