קרדיט: דנית בן דוד
- צמחוני | רך | ללא בוטנים | מרקים | 6 חודשים + | חלבון | פחמימה | לעיסה בינונית | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מרקם טחון | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
שעורה, גריסים וגריסי פנינה הם כולם צורת עיבוד של החיטה. ככל שנאכל את הדגן המקורי, נקבל מנה עשירה יותר בסיבים (אך שדורשת זמן הכנה ארוך יותר.) גריסי פנינה זו הצורה המהירה יותר להכנה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30-40 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב | רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
- 1/2 כוס גריסי פנינה (אחרי השריה של כמה שעות)
- 1/2 כוס של עדשים אדומות.
- 1 בצל
- 1 זוקיני
- 2 גזרים
- 1 עגבניה
- 1 רסק עגבניות קטן
- תבלינים – מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת מרק,
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: להשרות את גריסי הפנינה
מטגנים את הבצל עם מעט שמן.
מוסיפים את הירקות, עדשים, רסק עגבניות ותבלינים.
שוטפים את גריסי הפנינה ומוסיפים.
מערבבים ומוסיפים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים כ-20 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו