לביבות קומבינה- טלי טילובור
צילום: עדי נודל
מספר מנות/יחידות:
12 יחידות
מרכיבים:
- 1 בטטה גדולה, מבושלת ומעוכה לפירה
- 1 קישוא בינוני מגורד על פומפיה דקה, סחוט היטב מנוזלים
- 1 ביצה
- 2 כפות גבינה לבנה (לא חובה, אני הוספתי)
- כף טחינה גולמית
- כפית סילאן טבעי
- 3 כפות קוואקר דק
- 3-4 כפות קמח כוסמין (אפשר גם רגיל)
- שמן לטיגון / כף שמן זית לאפיה
הוראות ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד, מוסיפים טיפונת מלח.
העיסה צריכה להיות יציבה, במרקם של ממרח חומוס.
מטגנים, אם הן מתפרקות בטיגון או יוצאות רכות מידי- מוסיפים עוד כף קמח.
רוצים לאפות ? קראו בטיפ!
הטיפ של עדי רסולי
על מנת לאפות את הלביבות. חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקרור של כ 15 שעה (אפילו בפריזר).
צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד