קרדיט: טלי טילובור

הטיפ של עדי רסולי

על מנת לאפות את הלביבות. חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקרור של כ 15 דקות (אפילו בפריזר). צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד
אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 45 דקות הכנה

אלרגניים

ביצה |גבינה| טחינה

מיומנות

לעיסה בינונית /מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 45 דקות הכנה

אלרגניים

ביצה |גבינה| טחינה

מיומנות

לעיסה בינונית /מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

1 בטטה גדולה, מבושלת ומעוכה לפירה
1 קישוא בינוני מגורד על פומפיה דקה, סחוט היטב מנוזלים
1 ביצה
2 כפות גבינה לבנה (לא חובה, אני הוספתי)
כף טחינה גולמית
כפית סילאן טבעי
3 כפות קוואקר דק
3-4 כפות קמח כוסמין (אפשר גם רגיל)
שמן לטיגון / כף שמן זית לאפיה

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד, מוסיפים טיפונת מלח.
העיסה צריכה להיות יציבה, במרקם של ממרח חומוס.
מטגנים, אם הן מתפרקות בטיגון או יוצאות רכות מידי- מוסיפים עוד כף קמח.
רוצים לאפות ? קראו בטיפ!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
התחלת צ'אט
צריכים עזרה?
היי, ברוכים הבאים להמתכוניה | עדי רסולי ,
איך נוכל לעזור?
התחילו צ'אט כאן למטה
דילוג לתוכן 0