קרדיט: טלי טילובור
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | שומן | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
על מנת לאפות את הלביבות. חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקרור של כ 15 דקות (אפילו בפריזר).
צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 45 דקות הכנה
אלרגניים
ביצה |גבינה| טחינה
מיומנות
לעיסה בינונית /מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות
1 בטטה גדולה, מבושלת ומעוכה לפירה
1 קישוא בינוני מגורד על פומפיה דקה, סחוט היטב מנוזלים
1 ביצה
2 כפות גבינה לבנה (לא חובה, אני הוספתי)
כף טחינה גולמית
כפית סילאן טבעי
3 כפות קוואקר דק
3-4 כפות קמח כוסמין (אפשר גם רגיל)
שמן לטיגון / כף שמן זית לאפיה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד, מוסיפים טיפונת מלח.
העיסה צריכה להיות יציבה, במרקם של ממרח חומוס.
מטגנים, אם הן מתפרקות בטיגון או יוצאות רכות מידי- מוסיפים עוד כף קמח.
רוצים לאפות ? קראו בטיפ!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו