קרדיט: טלי טילובור

הטיפ של עדי רסולי

על מנת לאפות את הלביבות. חממו תנור ל 180 מעלות. הכניסו את הבלילה לקרור של כ 15 דקות (אפילו בפריזר).
צרו בידיים רטובות לביבות והניחו על נייר אפיה משומן. אפו כ 12 דקות מכל צד

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 45 דקות הכנה

אלרגניים

ביצה |גבינה| טחינה

מיומנות

לעיסה בינונית /מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 45 דקות הכנה

אלרגניים

ביצה |גבינה| טחינה

מיומנות

לעיסה בינונית /מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

1 בטטה גדולה, מבושלת ומעוכה לפירה
1 קישוא בינוני מגורד על פומפיה דקה, סחוט היטב מנוזלים
1 ביצה
2 כפות גבינה לבנה (לא חובה, אני הוספתי)
כף טחינה גולמית
כפית סילאן טבעי
3 כפות קוואקר דק
3-4 כפות קמח כוסמין (אפשר גם רגיל)
שמן לטיגון / כף שמן זית לאפיה

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד, מוסיפים טיפונת מלח.
העיסה צריכה להיות יציבה, במרקם של ממרח חומוס.
מטגנים, אם הן מתפרקות בטיגון או יוצאות רכות מידי- מוסיפים עוד כף קמח.
רוצים לאפות ? קראו בטיפ!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.