קרדיט: חני דרורי
- חלבון | ללא בוטנים | צמחוני | טבעוני | ללא ביצים | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | תבשיל שהוא ארוחה | 12 חודשים + | אוכל אצבע | צמחוני / טבעוני
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
חצי כוס עדשים שחורות
2 בטטות קטנות
בצל אחד קצוץ.
3 כפות קוואקר.
מלח, פלפל שחור ומעט אבקת שום.
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים במים עד לריכוך.
מבשלים את הבטטות ומועכים
מטגנים או מאדים את הבצל
מטגנים או מאדים את הבצל
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים, מסדרים קציצות בתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים כ-30 דקות
אופים כ-30 דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו