קרדיט: מתכון ותמונה - מזל

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להתיחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה" . מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' אפיה

אלרגניים

גלוטן|ביצה|חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב גס

זמן בישול

כ 25 ד' אפיה

אלרגניים

גלוטן|ביצה|חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב גס

רכיבים

  • 1 בטטה גדולה (או 2 קטנות) מגוררת בפומפיה
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 3 ביצים
  • 5 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • שמיר קצוץ (ניתן להחליף בפטרוזיליה)
  • תבלינים לפי הטעם: פלפל שחור , מעט אגוז מוסקט וטיפת קינמון

אופן ההכנה

בסיר מטגנים מעט את הבצל עד השחמה. מוסיפים את הבטטה ומאדים אותה מעט. מעבירים הכל לקערה ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב ואופים בתבנית מאפינס בחום של 180 עד השחמה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.