קרדיט: מעיין
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להתייחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה" . מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 ד' אפיה | 10 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות, תבנית מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- בטטה גדולה/2 קטנות
- בצל
- 2 ביצים
- כוס קמח תופח
- 1/4 כוס שמן
- מלח, פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים את הבטטה והבצל בפומפיה.
מערבבים יחד עם ביצים, קמח, שמן, מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת ואופים בתנור כחצי שעה
אולי יעניין אותך
החנות שלנו