קרדיט: מעיין

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להתייחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה" . מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' אפיה | 10 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 30 ד' אפיה | 10 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות, תבנית מאפינס

  • בטטה גדולה/2 קטנות
  • בצל
  • 2 ביצים
  • כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס שמן
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מגרדים את הבטטה והבצל בפומפיה.
מערבבים יחד עם ביצים, קמח, שמן, מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת ואופים בתנור כחצי שעה

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.