קרדיט: המתכון של דנית

הטיפ של עדי רסולי

אם תוותרו על תפוח האדמה במתכון, ותמירו אותו בבטטה, תוכלו להקפיא את הלביבות . הקפאת תפוח אדמה גם היא אפשרית אך עשויה לשנות את מרקם המנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 30 יחידות

תפוח אדמה קטן מגורד
בטטה מגורדת
סלק מגורד
קישוא מגורד
בצל מגורד ומטוגן (ממש מעט שמן)
1 כוס עדשים שחורות אחרי בישול (אפשר לטחון )
3 כפות קמח
1/4 כוס טחינה
כורכום, כמון ועשבי תיבול

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים עדשים עד ריכוך | מחממים תנור על 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים לביבות. מניחים בתבנית תנור עם נייר אפיה.

מכניסים לתנור לכ-20 דקות ולאחר מכן הופכים את הלביבות ואופים 5 דקות נוספות עד להשחמה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.