קציצות סלק ועדשים שחורות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של דנית

הטיפ של עדי רסולי

אם תוותרו על תפוח האדמה במתכון, ותמירו אותו בבטטה, תוכלו להקפיא את הלביבות . הקפאת תפוח אדמה גם היא אפשרית אך עשויה לשנות את מרקם המנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

40 דקות

אלרגניים

שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 30 יחידות

תפוח אדמה קטן מגורד
בטטה מגורדת
סלק מגורד
קישוא מגורד
בצל מגורד ומטוגן (ממש מעט שמן)
1 כוס עדשים שחורות אחרי בישול (אפשר לטחון )
3 כפות קמח
1/4 כוס טחינה
כורכום, כמון ועשבי תיבול

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים עדשים עד ריכוך | מחממים תנור על 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים לביבות. מניחים בתבנית תנור עם נייר אפיה.

מכניסים לתנור לכ-20 דקות ולאחר מכן הופכים את הלביבות ואופים 5 דקות נוספות עד להשחמה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.

הטבת אביב! קוד קופון : aviv10 
למעט יעוץ אישי וסדנת טעימות