קרדיט: המתכון של דנית
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | טבעוני | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | מרקם יציב | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אם תוותרו על תפוח האדמה במתכון, ותמירו אותו בבטטה, תוכלו להקפיא את הלביבות . הקפאת תפוח אדמה גם היא אפשרית אך עשויה לשנות את מרקם המנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
40 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
שומשום | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 30 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
תפוח אדמה קטן מגורד
בטטה מגורדת
סלק מגורד
קישוא מגורד
בצל מגורד ומטוגן (ממש מעט שמן)
1 כוס עדשים שחורות אחרי בישול (אפשר לטחון )
3 כפות קמח
1/4 כוס טחינה
כורכום, כמון ועשבי תיבול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים עדשים עד ריכוך | מחממים תנור על 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים לביבות. מניחים בתבנית תנור עם נייר אפיה.
מכניסים לתנור לכ-20 דקות ולאחר מכן הופכים את הלביבות ואופים 5 דקות נוספות עד להשחמה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו