קרדיט: יעל

הטיפ של עדי רסולי

הקפיאו חצי מכמות הרוטב. תוכלו לשמור כחודש בהקפאה ולהפשיר בקלות בסיר/במיקרוגל.
לצד הפטסה תוכלו להגיש ירק טרי וחלבון כמו גרגרי חומוס, טופו בשר או דג

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ שעה הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ שעה הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כמות שתספיק לרוטב עבור 2 חבילות פסטה

  • 2 פלפל אדום
  • 2 עגבניות
  • 1/2 ראש שום
  • 3 סלקים גדולים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים רותחים
    צלח ופלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות | מבשלים פסטה

מכינים את הפסטה לפי ההוראות

במקביל, לרוטב-
צולים בתנור על חום גבוה (180-200 מעלות) את הפלפל אדום, העגבניות, השום כמו שהם אחרי שטיפה טובה,
את הסלקים חותכים לקוביות קטנות על מנת לאחד את זמני ההכנה. אופים עד ריכוך כחצי שעה.
מנקים מקליפות וטוחנים דק במעבד מזון.
בסיר מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים שיני שום כתושות ומערבבים.
מוסיפים 1 גביע קטן רסק עגבניות, ומוסיפים פנימה את הירקות הקלויים.
שופכים 2 כוסות מים רותחים ומבשלים עשרים דק' על אש נמוכה.
מתבלים במלח ופלפל 

מוסיפים את הפסטה שבושלה לרוטב .

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.