קרדיט: אן

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו ירקות מגורדים לתערובת (קישוא/גזר). הגישו לצד סלט קצוץ ותקבלו מנה עשירה ומגוונת.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ חצי שעה

אלרגניים

חלב | ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ חצי שעה

אלרגניים

חלב | ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס/רגילה- מתכון בלי כמויות מדויקות

  • חלה מפוררת
  • 2 ביצים
  • כוס חלב
  • גבינות שיש במקרר (למשל: יוגורט עזים, גבינה צהובה ובולגרית)
  • 2 כפות קוואקר
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

נשארה חלה משבת? יופי!
מפוררים את החלה ומשאירים במקרר .
טורפים את הביצים עם החלב והגבינות. מוסיפים קוואקר ומתבלים.
מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ 25 דקות  עד שמשחים.
*ייצא טוב גם בתבניות מאפינס.וגם עם תוספת כל מיני ירקות ומה שאוהבים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.