קרדיט: אן
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו ירקות מגורדים לתערובת (קישוא/גזר). הגישו לצד סלט קצוץ ותקבלו מנה עשירה ומגוונת.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ חצי שעה

אלרגניים
חלב | ביצה | גלוטן

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב | יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס/רגילה- מתכון בלי כמויות מדויקות

- חלה מפוררת
- 2 ביצים
- כוס חלב
- גבינות שיש במקרר (למשל: יוגורט עזים, גבינה צהובה ובולגרית)
- 2 כפות קוואקר
- מלח, פלפל

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

נשארה חלה משבת? יופי!
מפוררים את החלה ומשאירים במקרר .
טורפים את הביצים עם החלב והגבינות. מוסיפים קוואקר ומתבלים.
מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ 25 דקות עד שמשחים.
*ייצא טוב גם בתבניות מאפינס.וגם עם תוספת כל מיני ירקות ומה שאוהבים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו