קרדיט: אן
- לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הוסיפו ירקות מגורדים לתערובת (קישוא/גזר). הגישו לצד סלט קצוץ ותקבלו מנה עשירה ומגוונת.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ חצי שעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
חלב | ביצה | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס/רגילה- מתכון בלי כמויות מדויקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- חלה מפוררת
- 2 ביצים
- כוס חלב
- גבינות שיש במקרר (למשל: יוגורט עזים, גבינה צהובה ובולגרית)
- 2 כפות קוואקר
- מלח, פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
נשארה חלה משבת? יופי!
מפוררים את החלה ומשאירים במקרר .
טורפים את הביצים עם החלב והגבינות. מוסיפים קוואקר ומתבלים.
מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ 25 דקות עד שמשחים.
*ייצא טוב גם בתבניות מאפינס.וגם עם תוספת כל מיני ירקות ומה שאוהבים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו