קרדיט: מיכאלה קרול
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
חצי שקית ברוקולי קפוא
חבילת תרד טרי
2-3 שיני שום (לפי הטעם)
1 גזר מגורר
חצי חבילת טופו מגורר
4 כפות קמח כוסמין, אפשר להמיר שתיים מתכון בקמח עדשים
2 ביצים
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מקפיצים במחבת תרד ושום.
מבשלים את הברוקולי ומסננים.
טוחנים את הברוקולי והתרד המוקפץ במעבד מזון.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.
מחממים שמן זית במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו