קרדיט: ענת שחר
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | מרקם פרורי | טבעוני | ללא ביצים | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
אם אתם לא מחובבי הכוסמת, נסו לקנות את הכוסמת הירוקה. טעמה עדין יותר!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב גרגרי
רכיבים
- 1 כוס כוסמת קלויה (חומה)
- 1 גזר
- 1 בצל
- 1 קישוא
- 2 שיני שום
- תבלינים – מלח, פלפל, פפריקה אדומה מתוקה.
אופן ההכנה
מטגנים בסיר עם שמן – בצל, גזר, קישוא מגורדים עם 2 שיני שום.
שוטפים כוס כוסמת ומוסיפים לסיר. מערבבים ומוסיפים את התבלינים.
מוסיפים 2 כוסות מים, מכסים את הסיר ומרתיחים. מבשלים 15 דקות.
משאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות אחרי הבישול.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו