קרדיט: טל שידלוב

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1 כוס כוסמת חומה שטופה היטב במסננת
1 בצל (או חצי אדום/חצי לבן) קצוץ לקוביות בינוניות
2 תפוחי אדמה בינוניים קצוצים לקוביות קטנות
2 גזרים קצוצים לקוביות קטנות
1 בטטה קטנה קצוצה לקוביות קטנות
רבע כרוב לבן קצוץ לרצועות
חופן גרגירי חומוס מבושל
תבלינים- מלח, פלפל, כף אבקת מרק עוף, שום גבישי, קצת צ׳ילי גרוס

אופן ההכנה

במחבת מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים קוביות גזר ובטטה ומאדים קצת.
אחרי 5 דקות בערך מוסיפים את קוביות תפוח האדמה ומאדים קצת. מוסיפים רצועות כרוב ומערבבים טוב.
בכוס מים רותחים ממסים כף אבקת מרק ושופכים מעל הירקות, להוסיף את יתר התבלינים ולערבב.
נותנים רתיחה טובה ללא מכסה ואז מנמיכים את האש ומכסים. אחרי רבע שעה בערך-20 דקות בודקים שהירקות התרככו ושהתיבול טעים.
מוסיפים את הכוסמת השטופה, מערבבים ומכסים. אפשר גם בשלב הזה להוסיף את החומוס המבושל.
אחרי 10 דקות-רבע שעה בערך הכוסמת כבר אמורה להיות מבושלת ורוב מי התבשיל התאדו. טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את האש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.