קרדיט: מיכאלה קרול

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להפחית אפילו יותר מכמות הסוכר, בהתאם לטעם האישי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

4/5 גזרים
גביע יוגורט יווני
כוס וחצי קמח כוסמין
חצי כוס סוכר דמררה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי אבקת אפייה
כף תמצית וניל
כפית קינמון
מעט מאוד אגוזי מלך שטחנתי דק מאוד- אפשר לוותר.
3 ביצים
רבע כוס שמן זית.

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
מגרדים את הגזרים בפומפיה, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לתבניות מאפינס משומנות ואופים כחצי שעה, או עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.