קרדיט: נופר מנדל

הטיפ של עדי רסולי

מאפינס במרקם מעורב כזה שבו הילד מתנסה בתחושה שונה בכל ביס. כדי להתקדם במיומניות האכילה חשוב לגוון את המרקמים. תוכלו להתחיל במתן חתיכה מהיד שלכם וכאשר תראו תנועות לעיסה, תוכלו להגדיל עבורם את החתיכה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ- 30 דקות

אלרגניים

חלב | גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ- 30 דקות

אלרגניים

חלב | גלוטן | ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ24 מאפינס

כרובית בינונית טרייה (אפשר גם קפוא)
1+3/4 גביעי קוטג
3 פרוסות גבינה צהובה חתוכה לקוביות
שליש קופסא בולגרית 5%
2 כפות שמן זית
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל
טימין

אופן ההכנה

מנקים את הכרובית ומבשלים עד ריכוך
מחממים תנור ל180 מעלות
מועכים מעט את הכרובית המבושלת, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים
משמנים תבנית שקעים וממלאים בבלילה.
אופים כ-30 דקות על 180 מעלות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.