קרדיט: מתכון ותמונה: מירית דהן

הטיפ של עדי רסולי

לארוחה מלאה הגישו לצד ירקות טריים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ-20 דקות

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

כ-20 דקות

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1 חבילת פתיתי כרובית של סנפרוסט (שטפתי במים פושרים וסיננתי היטב!) או 1 ראש כרובית טריה
3/4 כוס קמח תופח
בולגרית וגבינה צהובה מגורדת, מעט מכל אחת
כ 1/4 כוס שמנת לבישול
1 ביצה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: 2 בצלים מטוגנים עם מעט שמן,מלח, פלפל שחור, אבקת שום ואגוז מוסקט. אם משתמשים בכרובית טריה, יש לחתוך לפרחים, להכניס לתוך סיר מים רותחים עד ריכוך. תנו לזה להצטנן ואז קצצו לפרחים קטנים. מחממים תנור על 180 מעלות

מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
יוצרים לביבות משמנים עם ספריי שמן מ2 הצדדים
מכניסים לתנור לכ-20 דק מכל צד.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.