קרדיט: המתכון של אלה

הטיפ של עדי רסולי

כדי להגיש ארוחה מלאה, הוסיפו סלט קצוץ אותו תוכלו להעשיר במעט קינואה או בורגול שבושל.
מאפינס בהם יש מספר מרקמים מעודדים את הלעיסה ות]קודי הפה. תוכלולשנות את גודל החתיכות של הכרובית בהדרגה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | גבינה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | גבינה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-16 יחידות

1 כרובית קטנה מבושלת במים
3 ביצים
3 כפות קמח תופח
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חתיכה גבינה בולגרית מפוררת
חופן פטרוזיליה קצוצה
3/4 גביע קוטג'
תבלינים: מלח, פלפל, אבקת שום

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים ראש אחד של כרובית קטנה

מבשלים את הכרובית במים רותחים, מסננים ומועכים (סוחטים את הנוזלים).
בקערה מערבבים יחד ביצים, קמח, גבינה צהובה, גבינה בולגרית, פטרוזיליה, קוטג', ותבלינים.
מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית מאפינס ואופים כ20-25 דקות. (או במולטיקייק 6 דקות)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.