קרדיט: נוי כליף

הטיפ של עדי רסולי

שתפו את הילדים בהכנת המתכון, הם יכולים למזוג את המצרכים לקערה ולערבב, בהמשך יוכלו גם להעביר בזהירות את התערובת לתבנית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

יציב

רכיבים

גביע גבינה לבנה
גביע קוטג'
כ 1/3 כוס צהובה מגורדת
2 ביצים
מעט מלח וזעתר
כוס קמח תופח
חצי שקית אבקת אפיה
תוספות (תירס/זיתים/בולגרית.. מה שאוהבים)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל הרכיבים
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים קלות
בעזרת 2 כפות יוצרים "לחמניות" בתבנית. *שימו לב שהתערובת דביקה מדי בשביל לגעת בידיים.
אופים 20-30 דקות, עד שמשחים קצת
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.