לחמניות גבינה
תמונות ומתכון: נוי כליף
רכיבים:
גביע גבינה לבנה
גביע קוטג'
כ 1/3 כוס צהובה מגורדת
2 ביצים
מעט מלח וזעתר
כוס קמח תופח
חצי שקית אבקת אפיה
תוספות (תירס/זיתים/בולגרית.. מה שאוהבים)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים יחד את כל הרכיבים
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים קלות
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים קלות
בעזרת 2 כפות יוצרים "לחמניות" בתבנית. *שימו לב שהתערובת דביקה מדי בשביל לגעת בידיים.
אופים 20-30 דקות, עד שמשחים קצת
הטיפ של עדי רסולי, תזונאית המתכוניה
שתפו את הילדים בהכנת המתכון, הם יכולים למזוג את המצרכים לקערה ולערבב, בהמשך יוכלו גם להעביר בזהירות את התערובת לתבנית.