קרדיט: שני אבידן
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להחליף את הגזר בירקות שונים לגיוון
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
3 ביצים
חצי כוס שמן
גביע קוטג 5% (אפשר להחליף בגבינה לבנה עם קצת לבנה)
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
כוס קמח תופח *או* כוס קמח כוסמין ו-2 כפיות אבקת אפייה
גזר מגורד (שבפועל לא ממש מרגישים.. אפשר לוותר)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים בקערה
מעבירים לתבנית שקעים משומנת
אופים כחצי שעה או עד שמזהיב וקיסם יוצא יבש.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו