קרדיט: שני אבידן
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להחליף את הגזר בירקות שונים לגיוון
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
3 ביצים
חצי כוס שמן
גביע קוטג 5% (אפשר להחליף בגבינה לבנה עם קצת לבנה)
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
כוס קמח תופח *או* כוס קמח כוסמין ו-2 כפיות אבקת אפייה
גזר מגורד (שבפועל לא ממש מרגישים.. אפשר לוותר)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים בקערה
מעבירים לתבנית שקעים משומנת
אופים כחצי שעה או עד שמזהיב וקיסם יוצא יבש.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו