קרדיט: שני
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד ' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות
- 1 גבינה לבנה/קוטג׳
- 50-75 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 בצל קטן קצוץ מטוגן
- חצי כפית שטוחה אבקת מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר במעט מלח)
- לגרד אגוז מוסקט (לא חובה)
- 2 ביצים
- 2 כפות קורנפלור/קמח
- הירק שתבחרו בנפח של גביע הגבינה – תירס/פטריות/כאן עשיתי רבע שקית מיני ברוקולי של סנפרוסט
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כחצי שעה עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו