קרדיט: שני

הטיפ של עדי רסולי

השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד ' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 40 ד ' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות

  • 1 גבינה לבנה/קוטג׳
  • 50-75 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 בצל קטן קצוץ מטוגן
  • חצי כפית שטוחה אבקת מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר במעט מלח)
  • לגרד אגוז מוסקט (לא חובה) 
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור/קמח
  • הירק שתבחרו בנפח של גביע הגבינה – תירס/פטריות/כאן עשיתי רבע שקית מיני ברוקולי של סנפרוסט

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כחצי שעה עד שמשחים.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.