קרדיט: שני
- ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | 7 חודשים + | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 40 ד ' הכנה

אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות

- 1 גבינה לבנה/קוטג׳
- 50-75 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 בצל קטן קצוץ מטוגן
- חצי כפית שטוחה אבקת מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר במעט מלח)
- לגרד אגוז מוסקט (לא חובה)
- 2 ביצים
- 2 כפות קורנפלור/קמח
- הירק שתבחרו בנפח של גביע הגבינה – תירס/פטריות/כאן עשיתי רבע שקית מיני ברוקולי של סנפרוסט

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כחצי שעה עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו