קרדיט: שני
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד ' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 גבינה לבנה/קוטג׳
- 50-75 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 בצל קטן קצוץ מטוגן
- חצי כפית שטוחה אבקת מרק עוף (במתכוניה, אנחנו ממליצים לוותר או להמיר במעט מלח)
- לגרד אגוז מוסקט (לא חובה)
- 2 ביצים
- 2 כפות קורנפלור/קמח
- הירק שתבחרו בנפח של גביע הגבינה – תירס/פטריות/כאן עשיתי רבע שקית מיני ברוקולי של סנפרוסט
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כחצי שעה עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו