קרדיט: רותם קור
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | ללא דגים | מאפים | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
כוס גבינה צהובה מגורדת (כ200 גרם)
1 גביע קוטג
זיתים חתוכים
10 קוביות בולגרית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור (טורבו) ל-180 מעלות
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
ממלאים בתבנית שקעים משומנת, חצי שקע (המאפינס תופחים!).
מכניסים לתנור עד שמזהיב למעלה כחצי שעה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו