קרדיט: רותם קור

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1 כוס קמח תופח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
כוס גבינה צהובה מגורדת (כ200 גרם)
1 גביע קוטג
זיתים חתוכים
10 קוביות בולגרית

אופן ההכנה

מחממים תנור (טורבו) ל-180 מעלות
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
ממלאים בתבנית שקעים משומנת, חצי שקע (המאפינס תופחים!).
מכניסים לתנור עד שמזהיב למעלה כחצי שעה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
התחלת צ'אט
צריכים עזרה?
היי, ברוכים הבאים להמתכוניה | עדי רסולי ,
איך נוכל לעזור?
התחילו צ'אט כאן למטה
דילוג לתוכן 0