קרדיט: רותם קור
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | ללא דגים | מאפים | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
כוס גבינה צהובה מגורדת (כ200 גרם)
1 גביע קוטג
זיתים חתוכים
10 קוביות בולגרית
אופן ההכנה
מחממים תנור (טורבו) ל-180 מעלות
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
ממלאים בתבנית שקעים משומנת, חצי שקע (המאפינס תופחים!).
מכניסים לתנור עד שמזהיב למעלה כחצי שעה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו