קרדיט: לינוי גולן

הטיפ של עדי רסולי

קציצות אפויות יהיו נוחות להכנה עבורנו ונוחות לאחיזה מצד התינוק. קחו בחשבון שהמרקם יוצא קשה יותר מקציצה מבושלת. תוכלו לראות צורך בלעיסה יותר משמעותית מצד התינוק.
אם תרצו לרכך מעט את מרקם הקציצה הוסיפו 2 פרוסות לחם שהרטבתם וסחטתם היטב, לתוך תערובת הקציצה לפני האפייה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: מגש משפחתי

  • 500 גרם בשר עוף טחון
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • כף וחצי שמן זית
  • חופן פטרוזיליה
  • תבלינים – כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור, 1/2 כפית מלח.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מטגנים קלות את הבצל הקצוף עד הזהבה

מערבבים את כל המצרכים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקציצות מזהיבות מצד אחד
הופכים לצד השני עד הזהבה.

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.