קרדיט: לינוי גולן
- לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | חלבון | ללא ביצים | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
קציצות אפויות יהיו נוחות להכנה עבורנו ונוחות לאחיזה מצד התינוק. קחו בחשבון שהמרקם יוצא קשה יותר מקציצה מבושלת. תוכלו לראות צורך בלעיסה יותר משמעותית מצד התינוק.
אם תרצו לרכך מעט את מרקם הקציצה הוסיפו 2 פרוסות לחם שהרטבתם וסחטתם היטב, לתוך תערובת הקציצה לפני האפייה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מגש משפחתי
- 500 גרם בשר עוף טחון
- 1 בצל סגול קצוץ דק
- כף וחצי שמן זית
- חופן פטרוזיליה
- תבלינים – כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור, 1/2 כפית מלח.
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
מטגנים קלות את הבצל הקצוף עד הזהבה
מערבבים את כל המצרכים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקציצות מזהיבות מצד אחד
הופכים לצד השני עד הזהבה.
אולי יעניין אותך
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו