קרדיט: כוכב אליאס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אפשר גם לאפות, חממו תנור ל180. רפדו תבנית בנייר אפיה, אפו 20-30 דקות, כדאי להפוך באמצע האפיה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מנה משפחתית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1/2קילו חזה עוף טחון
3 כפות פירורי לחם
1 בצל בינוני
4 שיניים שום
1/2 צרור פטרוזיליה
1 גזר
בטטה קטנה
1 כפית פפריקה
1/2 כפית כורכום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: להכנה בתנור- חממו תנור מראש ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים את הירקות בפומפיה
מערבבים את כל החומרים בקערה
יוצרים קציצות ומטגנים במחבת עם מעט שמן עד להזהבה, הופכים ומטגנים את הצד השני.
לאפייה, הכניסו על נייר אפיה לתנור שחומם מראש כ 15 דקות מכל צד
אולי יעניין אותך
החנות שלנו